Lhe fet

Lhe fet neix al barri el Raval de Barcelona al 2013 😉

Sempre he estat un amant del barrets, i la necessitat de tenir-ne un que em protegís la pell del rostre dels rajos 😉 solars i que es pogués guardar fàcilment a la bossa en cas de no necessitar-lo, em va portar a investigar. Fins al moment, professionalment, em dedicava a la restauració de policromats i entrar en el món dels teixits 😉 , que sempre m’ha fascinat, va ser meravellós.

Vaig trobar un patró antic, la “capota”, fet amb tela i amb una visera prou gran 😉 per tal que fos útil per a aquelles persones, que com jo, són massa sensibles a la llum solar i volen protegir-se del sol, els mesos de primavera i estiu.

Vaig provar de combinar dues teles perquè es pogués portar dels dos costats i vaig 😉 fer-lo ajustable per tal que fos útil per a totes les mides de cap. Volia assegurar-me que fos un barret fàcil de dur a qualsevol lloc i que no resultés una nosa, com la majoria de barrets.

El resultat és aquest barret. La idea va tenir molt d’èxit. En vaig fer un i, tot i que no m’havia plantejat mai cosir professionalment 😉 , ben aviat vaig començar a fer-ne per encàrrec.

Així va començar la producció barrets de tela per a dona ajustables, reversibles 😉 i plegables que són l’essència de la marca Lhe fet, de la qual n’estic molt contenta.

  • Reversibles 😉 . Està fet amb dues teles, una d’estampada i una de llisa per tal que puguis combinar-lo fàcilment segons la roba que portis.
  • Ajustables 😉 . Gràcies a una agulla que fa de tancament és possible adaptar la mida del barret a diferents mides de caps. Aquesta va decorada amb botó, de vegades vintage de vegades no, però sempre de resta d’estocs.
  • Plegables 😉 . És enrotllable per tal que sigui fàcilment transportables a la bossa en cas que no l’estiguis utilitzant.

El procés és totalment handmade 😉 . Compro les teles i accessoris a diferents botigues de Barcelona sempre en quantitats prou petites per tal que la producció d’un model no superi la quinzena d’unitats. Intento triar combinacions de teles i botons per a tots els gustos.Aquest any he començat a produir models d’hivern, adaptant el patró a les condicions de fred i així evitar que se’ns refredin orelles i nuca. I per tal de complementar el barret, faig bufandes i bosses de mà a conjunt, que es venen per packs o individualment i que compleixen els mateixos requisits.

Produeixo també barrets de nena i bebès per l’estiu 😉

Paral·lelament, faig peces exclusives amb el mateix patró amb teles i acabats d’alta qualitat amb el nom de 😉 Caputxetes Olga Ibars, normalment per encàrrec i principalment per a una botiga de barrets artesanals, Les Catherinettes, a la Riera St. Miquel 17, al barri de Gràcia de Barcelona.

Entradas relacionadas

Nuestra esencia!

¿Quereis que hay detrás de un showroom 🙂 como La Fábrica Singular?   Algunos de los diseñadores que participan en esta edición :)nos explican como se inspiran,…

Do you swing?

Foto encontrada en Lundlund.com Esto es lo que 🙂 encontrarás el viernes, 16/Mayo en la inauguración de la edición 6.0, de primavera. Una gran fiesta con olor…

Crónica edición 6.0

En cada edición intentamos superarnos y mejorar, pero en esta edición de primavera 🙂 queríamos impresionaros un poquito más y viendo las fotos, creemos haber conseguido nuestro…

Video edición 6.0

En esta edición hemos visto 😉 unas fotos realmente preciosas, de Marta, que nos han enamorado,  pero lo cierto es que me encantan los videos que resultan…

La Petite Margaritte

No puc evitar preguntar-me a mi 😉 mateixa qué vull fer de gran… Malgrat corre el perill de semblar superficial, he de dir que en realitat de…

Papilla de Fruta

Papilladefruta pretende profundizar en el mundo de los más pequeños, ofreciendo productos creativos y 😉 de calidad que aporten valor añadido a su pequeño gran universo. Pretende transmitir…

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *